卡片与我

人在英国,为生活忙,为家庭忙。

一些好朋友也知道,我经常不务正业,闲暇之余,动手做卡片,也常呼朋唤友,一起到家里来做卡片。

品香浓热茶,尝芳香蛋糕,长桌前,任心思奔驰,任卡片传情。

开这个博客,与有心人分享我的卡片世界。

2012 春之爱

在英国,一张真心的卡片,比花香,比金贵。

在英国,一份动手做的小礼,把你和别人的距离,拉得更近。

在英国,送卡片,让你更贴近英国人的生活。

在英国,送一张亲手做的卡片,让你的生活更加美好,让别人的心情更加甜美,你的日子将不再孤单。

欢迎你加入我的卡片世界。独乐乐,不如众乐乐!

欢迎联络:janet.geokhoon@gmail.com

Advertisements

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s